Tel: 0591 - 51 22 50

Nieuws

Het jaar van de extremen

Nog een paar dagen en het jaar is voorbij. Een jaar vol extremen. Nooit was het zo lange tijd droog of zo warm. Begin deze maand was het zelden zo warm. Ook deze week stijgt het kwik naar bijna dubbele cijfers. Niets is zo veranderlijk als het weer en dat is het afgelopen jaar zeker gebleken.

Lees meer...

Nestkasten en Kerstbomen

Op ons tuincentrum verkoop van prachtige kerstbomen. Ook verkopen we een unieke verzameling duurzame nestkasten. U bent van harte welkom.

Lees meer...

September

Het is alweer de negende maand van het nu al bijzondere jaar 2018. De herfstmaand, Fruitmaand staat voor de deur. De afgelopen zomer heeft behoorlijk wat records gebroken. Nooit was het in mijn beleving zo warm en zo lang zo droog.

Lees meer...

Robert 25 jaar in dienst

Robert Tuintjer, medewerker van ons tuincentrum was 1 maart 25 jaar in dienst. Deze week stond er in "Week In Week uit" een mooi artikel over hem.

Lees meer...

Koningsdag

Ons tuincentrum is Koningsdag geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Lees meer...

Februari 2018

Het voorjaar staat weer voor de deur. Terwijl er winter op de kalender staat, worden er de eerste week van februari warmte records gebroken. Temperaturen overdag van 14 graden.

Lees meer...

Aanbieding voorjaar 2018

Wij willen u graag de volgende aanbiedingen doen op de komende zaterdagen in maart en april. Deze aanbiedingen gelden ook alleen voor de zaterdagen. Bereken/bekijk de afmetingen van uw gazon of borders. Wat bent u nodig voor nu of gehele jaar... en wat is het voordeel.

Lees meer...

Projecten

Gedurende het jaar leggen we veel tuinen aan. Het zijn soms grote projecten waar we super trots op zijn. Soms zijn het kleinere projecten waar we niet minder trots op zijn.

Lees meer...

Juli

Op 23 juni 2016 de langste dag is net geweest. Op 21 juni is de zon 16 uur en nog 46 minuten op in Utrecht. En vanaf nu elke dag weer paar minuten minder.

Lees meer...

Mei

De winter ligt al weer lang achter ons, het voorjaar is alweer een aantal weken aan de gang. Na een aantal natte en kouden weken lijkt het erop dat het mooie weer nu door zet.

Lees meer...
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Volgende