Tel: 0591 - 51 22 50

Nieuws

Februari 2018

Het voorjaar staat weer voor de deur. Terwijl er winter op de kalender staat, worden er de eerste week van februari warmte records gebroken. Temperaturen overdag van 14 graden.

Lees meer...

Aanbieding voorjaar 2018

Wij willen u graag de volgende aanbiedingen doen op de komende zaterdagen in maart en april. Deze aanbiedingen gelden ook alleen voor de zaterdagen. Bereken/bekijk de afmetingen van uw gazon of borders. Wat bent u nodig voor nu of gehele jaar... en wat is het voordeel.

Lees meer...

Projecten

Gedurende het jaar leggen we veel tuinen aan. Het zijn soms grote projecten waar we super trots op zijn. Soms zijn het kleinere projecten waar we niet minder trots op zijn.

Lees meer...

Juli

Op 23 juni 2016 de langste dag is net geweest. Op 21 juni is de zon 16 uur en nog 46 minuten op in Utrecht. En vanaf nu elke dag weer paar minuten minder.

Lees meer...

Mei

De winter ligt al weer lang achter ons, het voorjaar is alweer een aantal weken aan de gang. Na een aantal natte en kouden weken lijkt het erop dat het mooie weer nu door zet.

Lees meer...

Luchtfoto's

Van Garko van der Helm kregen we een aantal mooie luchtfoto's van ons bedrijf.

Lees meer...

September

Het is alweer September 2015. De negende maand van het jaar…

Lees meer...

Zomaar wat foto's

Zomaar wat foto's die de activiteiten bij ons op het tuincentrum laten zien.

Lees meer...

Maart

Het voorjaar staat weer voor de deur. Ons team is weer op volle sterkte en aangevuld met 3 nieuwe personen. We genieten van de maartse zonnestralen.

Lees meer...

Januari 2015

Deze eerste maanden van het jaar 2015 houden we ons volop bezig met snoei werkzaamheden.

Lees meer...
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende