Tel: 0591 - 51 22 50

Geheel vernieuwd met veel nieuwe planten!

Het tuincentrum is de basis voor ons bedrijf. Ons hoofdgebouw, hooimijt, de plek van waar onze jongens vertrekken. Tenmidden  van een bosrijke omgeving bovenop de Hondsrug ligt ons tuincentrum.

Altijd staan we voor u klaar voor al uw tuinvragen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen alle vragen worden beantwoord.

Op ons tuincentrum vindt u kennis van zaken. Tussen een groot assortiment beplanting vindt u passie en beleving voor de natuur. U krijgt antwoord op al uw tuinvragen. Wij zijn sterk in beplanting. Ook ziet u bij ons grotere maten en volop keuze. Bij ons kunt u het zelf, samen of laten doen. Maar een goed plant en daarbij de juiste keuzes staan voorop. Wij gaan altijd voor een langdurige relatie.

Bij ons kunt u meststoffen halen in zakken of los op een aanhanger. Wij hebben altijd grote voorraden losse gronden. Uw aanhanger wordt desgewenst vol geschept. Volop los verkrijgbaar zijn:  tuinturf, recro compost, champost, gezeefde tuinaarde, woudzand en grind. Tegen een kleine vergoeding kunnen we in overleg ook bij u thuis afleveren.


 

Altijd behulpzaam!

Na een bezoek aan ons bedrijf kunt u weer verder met uw plannen en ideeën. Of zelf, samen of u laat alles doen. Wij denken graag met u mee.

 

Openingstijden

Het tuincentrum is zes dagen per week open! Door de week van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 16.30 uur. Op zondag zijn wij gesloten.